lördag 12 januari 2013

Vlisco



Sedan 1846 har Vlisco designat och producerat färgglada modetyger som utgör en väsentlig del av den livliga Väst- och Centralafrikanska kulturen. Vlisco har en medfödd känsla för uttrycksfull och kreativ afrikansk styrka och genom generationer lyckats överraskande och inspirerande hennes passionerade kundkrets med unik design. Som enda autentiska designer och tillverkare av sådana tyger som "Wax Hollandais", är Vlisco enastående när det gäller kvalitet, yrkesskicklighet och innovation.

Vliscos strategi syftar till att göra en redy-to-go för afrikanska kvinnor att uppleva varumärket i alla hennes aspekter och att behålla den ledande positionen, inte bara när det gäller design, men även när det gäller den totala varumärkesorientering. Utvecklingen sker i halsbrytande hastighet i Afrika och Vlisco strävar efter att inspirera och vinna lojalitet hos yngre generationer också. Innovation är därför en viktig del i företaget. I linje med detta är en ny kollektion lanseras varje kvartal, med tema där internationella trender i en rad olika områden översätts till distinkta Vlisco design.

Dessutom finns numera en ny Vlisco accessoarer kollektion varje kvartal, lanserad i de fyra Vlisco butiker som finns runt om i Afrika. De kläder linjer fungerar till stor del som en inspirationskälla för konsumenterna, som ofta har sina kläder från en personlig skräddare. Med ett komplett sortiment av väskor, skor och smycken, kan kvinnor klä sig i Vlisco från topp till tå.



Inga kommentarer: